rss Syndication

Announce

24 Feb 2015 - 06:09:17 pm

Försåvitt bröstcancer och antiperspiranter

Antiperspiranter innehåller aluminium chlorohydrate, som är en aktiv komponent. Inom kort 1950-talet fann folk att detta aluminium chlorohydrate är någon bidragande orsak mot Alzheimers även försåvitt det är ett gångbar metall stäv att tillverka matlagningsgrytor, kastruller och stekpannor. Nyligen, människor börjar att känna till att vi har ett annat dilemma som kan likaså produkt anknytning med aluminium, nämligen bröstcancer.

Forskning visar att någon itu de främsta orsakerna mot bröstcancer kan produkt bruk bruten antiperspiranter. Den mänskliga kroppen inneha många områden som används för att befria toxiner från kroppen, dessa är, bakanför knäna, bortom öronen, ljumskarna och armhålorna. Gifter kastas från kroppen i form bruten svett och antiperspirant som namnet antyder klart förhindrar att du svettas, och hämmar därigenom kroppen från rensning itu toxiner från området i armhålan. Dessa toxiner försvinner inte enbart, i stället tryckts de ner åt lymfkörtlarna mirakel armarna, eftersom de icke kan svettas bort. Ett koncentration bruten gifter byggs därefter upp i områdena omkring armhålorna, som därefter kan leda till mutationer i cellerna, vilket är cancer.

Det kan ej ignoreras, att nästan allihopa tumörer för bröstcancer förekommer i den övre utsida kvadranten bruten byst-området. Detta är där lymfkörtlarna finns. Män är mindre sannolika (skada ej helt undantagna) att vidga bröstcancer på grund av användningen itu antiperspiranter, därför att antiperspirant är mer förmodligen att finnas fångad i håret i armhålan, snarare än genast appliceras villig huden, men damer, som rakar deras armhålor, växa risken igenom att förorsaka liten repor i huden, som tillåter att kemikalier luftig kommer in i kroppen genom armhålorna.

Denna artikel riktar sig först åt damer, men tänk att det finns några antiperspiranter villig marknaden som är gjorda utav naturliga produkter, ändock i princip skulle de ännu överlämna toxiner mot dito områden. Den bästa lösningen är att använda deodoranter, snarare än antiperspiranter, kom likaså ihåg att viktigt socker som hjälper förut att slåss mot gifter.

Det finns Många kontroverser försåvitt denna artikel, det medicinska yrket hånar idén, och så utför big business, ändock sedan igen finns det stora antal personer som fnyser åt problemen i anknytning med fluor i dricksvatten. Du kan göra sig ett besynnerlig mening försåvitt huruvida det finns något i denna artikel eller ej, jag vet att försåvitt mig varje en madam, skulle mig reflektera undertecknad för innan mig använde antiperspiranter. Jag inser att läkare överallt, utför ett lysande jobb, och de uppskattas, men de är ovilliga att iaktta den större bilden, samt kom ihåg att den fjärde största dödsorsaken pro personer i västvärlden är receptbelagda läkemedel.
Admin · 2422 views · 0 comments

Permanent link to full entry

http://pumparn.sosblogs.com/Yes-b1/Forsavitt-brostcancer-och-antiperspiranter-b1-p2.htm

Comments

No Comment for this post yet...


Leave a comment

No comments are allowed in this blog