rss Syndication

Announce

15 Mar 2015 - 04:26:33 pm

Gor nagot at akne

Acne är en av de vanligaste hudsjukdomarna i världen. Miljoner människor drabbas av akne och vill hitta den bästa lösningen på deras akne problem. Acne har flera namn bland annat akne. Det kan tyckas inte vara alltför farligt till en början, men det kan snabbt spåra ur om inte behandling ges. Psyket och självförtroendet kan få sig en känga också.

Att behandla detta är ett måste. Ju tidigare hantera du akne, desto bättre. Det börjar med klåda. Många börjar här att klia området Stort misstag. Repor kommer bara att förvärra hudsjukdom och bakterier kan spridas. Om dina händer är lite smutsiga, kan det förvärra mer.

Håll inte på och pilla eller klia på området om du vill få bort din akne så fort som möjligt. Då kommer din acne läka snabbare.

Det finns flera metoder att bli av med din acne. Du kan använda akne lotion, grädde, rengöringsmedel och alla de hudvårdsprodukterna. Även om det finns vissa risker som hudallergier mot dessa produkter, de kan arbeta för dig. Vet du inte om du inte prova. Naturligtvis, konsultera en hudläkare först.

Du kan också anlita naturliga metoder som finns. Det kan ta längre tid men de har stora möjligheter att arbeta och de är naturliga. Tänk på att använda behandlingen kontinuerligt och inte lägga av för att du inte ser någon märkbar effekt efter en vecka. Om inte, du kommer bli avskräckt eftersom din akne brukar bota omedelbart.

Aloe vera är en av de mer populära behandlingarna. Andra har använt grönt te blad som underverk. Grönt te har nytta av torkning din acne och när den senare torkar, det kommer att försvinna med tiden. Koka de gröna thébladet i vatten. Låt det varma lite, sedan gäller för ansiktet eller andra delar med en handduk drabbats. Gör detta i 15 minuter dagligen för 2 veckor minst. Gärna längre. Det hjälpte mig i tonåren. Inom 2 veckor, jag börjar att se min akne som torkar upp och var det börjar känna kliande vilket är ett tecken på att det är att bli botade. Jag gav inte upp. Jag fortsätter med grönt te blad för ytterligare 2 veckor och akne var praktiskt taget botas.

Sedan när min akne var läkt, lade jag mer uppmärksamhet åt vad jag äta eftersom kost spelar en roll i acne. Till exempel om du äter för mycket fet och stekt mat, du kan få akne. Viktiga är att äta mer hälsosam mat, dricka mycket vatten, utöva, få tillräckligt med vila och tillräckligt solljus och du kan säga goodbye till akne. Äta livsmedel som är låg fett och olja och konsumerar mycket grönsaker också. Kokad mat är att föredra jämfört med stekt.

Så nu att du vet hur jag botade min acne, varför inte ge det ett försök? Det kosta inte dig mycket isär din konsekvens och persistens. Hoppas det fungerar även för dig.

Admin · 216 views · 0 comments

Permanent link to full entry

http://pumparn.sosblogs.com/Yes-b1/Gor-nagot-at-akne-b1-p3.htm

Comments

No Comment for this post yet...


Leave a comment

No comments are allowed in this blog